JL JOOS Lifestyle
 wonen, lifestyle & cadeautjes
                                                                            ⇒Goede service    ⇒Snelle levering    ⇒Goede kwaliteit/prijs

 

Disclaimer

DISCLAMER

Gebruik van www.jooslifestyle.nl is onderworpen aan de onderstaande voorwaarden en beperkingen. Door deze website te bekijken en de daarop geboden informatie te gebruiken stemt u in met deze voorwaarden.

De gegevens op www.jooslifestyle.nl zijn bedoeld ter algemene informatie en kunnen zonder nadere aankondiging worden gewijzigd.

Wij betrachten uiterste zorgvuldigheid bij het samenstellen en onderhouden van onze website en maken gebruik van bronnen die betrouwbaar worden geacht. Wij staan echter niet in voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie, noch voor het foutloos en/of ononderbroken functioneren van de website. Aan de geboden informatie kunt u geen rechten ontlenen.

De geboden informatie is niet bedoeld als vervanging van deskundig advies. Zonder verificatie of nader advies is gebruikmaking van de geboden informatie voor eigen rekening en risico van de gebruiker.

Wij, respectievelijk de rechthebbende, behouden alle rechten met betrekking tot de op deze website gepresenteerde informatie, daaronder begrepen, maar niet beperkt tot teksten, foto's, handelsmerken en grafisch materiaal. Het is de gebruiker van deze website niet toegestaan de informatie door te geven, te vermenigvuldigen of te verspreiden zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van ons.

Indien u via deze website een pagina raadpleegt van derden, bijvoorbeeld via een link, wijzen wij u erop dat deze informatie wordt verstrekt door de derde die op de betreffende pagina wordt genoemd. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor de inhoud van de informatie op deze websites.
 
U kunt  op de volgende manieren betalen:

Contant bij afhalen. Maak eerst een afspraak via het contactformulier

Vooraf overmaken: 
  Als je kiest voor de optie `Vooraf overmaken` krijg je na het afronden van jouw bestelling een orderbevestiging met daarin  onze bankgegevens. Wij verzoeken bij de betaling jouw naam en ordernummer te vermelden zodat wij jouw betaling makkelijk  kunnen koppelen aan jouw bestelling.

 IDEAL

VERZENDEN:
DHL  5 euro

Retourzending is voor kosten van de klant.
 
JOOS Lifestyle
Liebeek 2 - 6715 HR EDE
T: 06-54943871
E: info@jooslifestyle.nl
KVK: 58402926
BTW: NL169483873B01
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN